Kinderfeestje Escaperoom en jump en lasergame

Kinderfeestje Escaperoom en Jump en Lasergame

Een uitdagend en sportief kinderpartijtje. Ontsnappen uit de escaperoom. Je sportief uitleven in het trampolinepark én op jacht in de lasergame arena!

Boek online 5-6 pers.
  • Vanaf€ 33,50 p/p
  • Duur3:30 uur
  • Aantal5-6 pers.
Kinderfeestje Escaperoom en jump en lasergame

kinderfeestje escaperoom en jump en lasergame

Kom je uitleven op één van onze onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Escaperoom en jump en lasergame. Een uitdagend en sportief kinderpartijtje. Ontsnappen uit de escaperoom. Je sportief uitleven in het trampolinepark én op jacht in de lasergame arena!

Escaperoom voor kinderen

Opgesloten in de Schatkamer van Samcity

De deur van de escaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de escaperoom te ontsnappen? Heb je een aanwijzing nodig? Geen probleem. De instructeur kijkt mee via het scherm en kan altijd helpen. Meer info

Trampolinepark

Jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark

Feel free to jump! Met je vrienden jumpen, vliegen en klimmen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines en land op de walk wall. Ga voor de ultieme uitdaging en overwin alle obstakels in de Ninja Course. Oefen je tricks op safe en land vanaf de Jumptower in een BigAirbag. Speel het spectaculaire dodgeball of dunk in de baskelbalzone. In het trampolinepark is het dragen van antislipsokken verplicht.

Lasergame

Battle in onze arena The lost City

Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena. Special effects met blacklight, lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Lasergame to the MAXX!

Specialist in kinderfeestjes

Alles voor een onvergetelijk feestje

Samcity is dé specialist voor actieve en uitdagende kinderfeestjes. We maken het organiseren van het kinderfeestje dan ook zo makkelijk mogelijk.... Meer informatie

Maak je keuze

Dit groepsuitje is incl. een horeca arrangement. Maak hierboven jouw keuze.