Groepsactiviteiten

De leukste activiteiten voor groepen

Wij bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Check hier alle info over de groepsactiviteiten. Wil je hierbij gebruik maken van één van onze horeca arrangementen, maak je keuze uit ons ruime aanbod arrangementen voor groeps- en bedrijfsuitjes. 

Arrangementen
Groepsactiviteiten

Racesquare

Een unieke Formule 1-experience bij Racesquare Hoorn

Ga de strijd aan met vrienden, collega’s of familie in onze 20 sims. Met de unieke Formule 1-experience beleef je een compleet GP-weekend. Een vrije training, de kwalificatie en de race. Je racet op de mooiste Formule 1-circuits ter wereld. The battle is on bij Racesquare Hoorn.

BoulesBitesBar

Een verrassend gezellig uitje

Waan je op een Frans pleintje tijdens een gezellig spel Jeudeboules. Neem het tegen elkaar op en strijd om de winst. De verliezer harkt! Bij binnenkomst worden jullie ontvangen door één van onze medewerkers, die jullie meeneemt naar de baan en voorziet van de uitleg. De spelregels zijn eenvoudig. Onder het genot van een drankje worden de boules geworpen. Welk team gooit de boule het dichtst bij de butt of weet de boule van de tegenpartij weg te stoten? Het team dat als eerste 13 punten heeft, is de winnaar. Een spel vol strijd, maar vooral veel gezelligheid.

Treasure hunt the game

Op zoek naar de sleutel van de schatkist

Treasure Hunt is een interactieve en uitdagende outdoor game, waarbij je met je team op zoek gaat naar de sleutel van de schatkist. Er moeten puzzels worden opgelost, vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd. Volop afwisseling. Daarbij draait het om de snelste tijd. Het team dat als eerste de sleutel vindt, is de winnaar. Meer info

Escaperoom tattooshop

De deur van de tattooshop valt in het slot

Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Alle kans dat je slachtoffer wordt van de leerling tatoeëerder. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Het is duidelijk. Hier moet je zo snel mogelijk weg. Samenwerken met je lotgenoten is cruciaal. Raadsels, puzzels en cryptische aanwijzingen brengen je steeds dichter bij de sleutel. Houdt iedereen onder druk het hoofd koel en lukt het om binnen één uur te ontsnappen? Vanaf 9 t/m 16 personen speel je de battle-escaperoom. Deze  bestaat uit twee identieke kamers. Welke kamer ontsnapt het eerst? Meer info

VR Escapegame

Ontsnap uit een virtuele escaperoom

Bella Ciao! Jullie spelen het spel: La casa de dinero. Laat je leiden door 'El Professor' en waan je een echte bankrover. Welk team lukt het als eerste uit de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen, de kluis te veroveren en te vluchten met zoveel mogelijk 'dinero'? We starten in het klaslokaal van El Professor. Door het oplossen van uitdagende puzzels en raadsels vinden jullie je weg door de bank. Goed samenwerken én communiceren in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld is cruciaal. Met elkaars aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Het spel bevat zes levels, die in ongeveer 75 minuten gekraakt gaan worden. Bij ieder level heeft een andere teamgenoot de VR-bril op.

Quiz in de Mix

Quiz vol onderlinge strijd en vooral veel gezelligheid

Quiz in de Mix is een combi van de alleskunner, ik hou van Holland, een muziekquiz, een escaperoom experience en een pubquiz. Raad het geluid of de stem van de bekende Nederlander, afgewisseld met muziekvragen, denkvragen en actieve opdrachten. Voor ieder wat wils! Onder leiding van de quizmaster wordt er in teams tegen elkaar gestreden voor de felbegeerde eerste plek.

Shooting Alley

Klaar voor een workshop boogschieten?

Onze instructeur brengt je alle skills bij van het schieten met pijl en boog. Gezamenlijke uitleg en persoonlijke tips. Houding, aanspannen van de pees, richten en schieten. Bij boogschieten draait het om techniek, koelbloedigheid, kalmte en concentratie. Heb jij een vaste hand en een scherp oog? Stay focused en schiet de meeste pijlen in de roos. Wie komt als winnaar uit de strijd?

Pubquiz

Beeld, geluidsfragmenten en vragen

Welk team heeft de meeste kennis? Elke vraag moet binnen 30 seconden beantwoord worden. De quiz bestaat uit drie rondes; film en televisie, sport en reclame, muziek en algemeen. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. The winner takes it all!

Lasergame

Enter the darkness

Stap in de duistere wereld van onze Lost City vol mysterieuze doorgangen, sneaky schuilplekken en special effects met lasers, blacklight en rook. Diepe klanken uit de Bose-installatie persen de adrenaline verder tot in elke vezel van je lichaam. Je jaagt door. Hart in de keel, vertrouwend op die supersnelle gun in je handen. Schiet met scherp. Blijf buiten schot en win de bloedstollende strijd om de verloren stad!

Escapegame

Met je team in de handboeien

Je zit vast aan je teamgenoten met handboeien en cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vindt jouw team als eerste de codes om alle teamgenoten los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Welk team speelt als eerste iedereen vrij, kraakt de kluis en komt als winnaar uit de strijd? Meer info

Voor de leukste uitjes

Activiteiten, lekker eten en borrelen

Racesquare

Racen op de mooiste Formule-1 circuits.

Restaurant Samcity

Activiteiten en gezellig samen lunchen

Lasergame

De jacht is geopend in de lasergame arena.

Pubquiz & luxe lunch

Sfeervolle feestzaal voor besloten feestjes

Speel onze muziekbingo en verminder zo stress

Quizzen maar met onze Pubquiz of Quiz in de Mix

Bedrijfsuitje activiteitenmix en buffet

Onze koks maken van elk gerecht een feestje

Personeelsuitje Hoorn

Jullie tafel staat klaar in het restaurant

Meeting & Teambuilding incl. borrel

Napraten en genieten van een borrelplank

Battle-escaperoom. Twee identieke kamers

Uitje shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

In de handboeien tijdens onze Escapegame

Treasure Hunt The Game

Treasure Hunt The Game.

Ontsnap uit een virtuele escaperoom

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen