kinderfeestje Wetsfriesland

schoolreisje bij Samcity

Bezoek Samcity voor een onvergetelijk en uitdagend schoolreisje. Een schoolreisje in onze City full of fun staat garant voor een afwisselende, sportieve en actieve dag.

kinderfeestje Wetsfriesland

Met school naar Samcity

Samen plezier maken, bewegen, grenzen verleggen.. en apetrots thuiskomen.  Met een 1200 m2 trampolinepark, 500 m2 lasergame arena en een shooting alley voor boogschieten heeft Samcity voor elk kind wat wils.

in samenspraak met het onderwijs

Bij Samcity leggen we de lat hoog. Daarom hebben we ervoor gekozen ons schoolreisje te ontwikkelen in samenspraak met ervaringsdeskundigen. Plezier in bewegen én groeien door succeservaring zijn belangrijke pijlers van het schoolreisje bij Samcity. Voorafgaand aan het bezoek ontvangt de school een welkomstbrief met info over de dag van het schoolreisje. Zo zijn kinderen én leerkrachten precies op de hoogte van alles wat er mogelijk is bij Samcity. Een schoolreisje is tenslotte al spannend genoeg. Elk schoolreisje start met het maken van een groepsfoto als herinnering aan een onvergetelijke dag.

overleggen of reserveren

Wil je een reservering maken of vind je het prettig om te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Dit kan telefonisch via 0229 343 333 of via een mail naar [email protected]

Trampolinepark

Jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark

Feel free to jump! Met je vrienden jumpen, vliegen en klimmen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines en land op de walk wall. Ga voor de ultieme uitdaging en overwin alle obstakels in de Ninja Course. Oefen je tricks op safe en land vanaf de Jumptower in een BigAirbag. Speel het spectaculaire dodgeball of dunk in de baskelbalzone. In het trampolinepark is het dragen van antislipsokken verplicht.

Lasergame

Battle in onze arena The lost City

Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena. Special effects met blacklight, lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Lasergame to the MAXX!

Shooting Alley

Klaar voor een workshop boogschieten?

Onze instructeur brengt je alle skills bij van het schieten met pijl en boog. Gezamenlijke uitleg en persoonlijke tips. Houding, aanspannen van de pees, richten en schieten. Bij boogschieten draait het om techniek, koelbloedigheid, kalmte en concentratie. Heb jij een vaste hand en een scherp oog? Stay focused en schiet de meeste pijlen in de roos. Wie komt als winnaar uit de strijd?

Ontdek onze sportieve activiteiten

De hele dag lekker actief

Trampolinepark Free jump

Trampolinepark met jumptower en Big Airbags

Kinderpartijtjes

Rennen, sluipen en dekking zoeken

Kinderfeestje organiseren

Ninja Course met foampit

Activiteiten voor kinderen: Boogschieten

Workshop boogschieten

Coole kinderfeestjes

Klimmen en klauteren

Jumptower

Optie: patatjes eten

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen