Samcity

Over Ons

Samcity staat voor sport, spanning, uitdaging én uiteraard gezelligheid voor alle leeftijden. Inspanning en ontspanning. De slogan luidt niet voor niets City full of fun.

Bekijk onze arrangementen
Samcity

Indoor sport plezier voor alle leeftijden

De ondernemers

Samcity is in 2018 opgezet door Jitty Kroezen en John Kleverlaan. Een gezamenlijke kennis had de ondernemers bij elkaar gebracht. Jitty zocht naar aansluiting op haar indoorspeeltuin Funfestijn in Medemblik. Ze dacht aan een trampolinepark. John wilde een kruisbestuiving met zijn online skateshop The Sportscave en had plannen voor een indoor BMX- en skatepark…  

Missie

De twee bleken dezelfde missie te hebben: de jeugd laten bewegen. Jitty: “Voor kinderen tot 18 jaar was er weinig spectaculairs in deze regio. Zij moeten actief plezier maken, hun energie kwijt kunnen, nieuwe sporten ontdekken en talenten ontwikkelen!” De plannen van de twee ondernemers werden samengevoegd en flink uitgebreid tot een uniek geheel.  

Must-do

Op 10 november 2018 is Samcity geopend door Sam, de oudste zoon van Jitty. Naar hem is het park vernoemd omdat hij altijd legosteden maakte waarin alles kon, als het maar leuk was. Cities full of fun. Voor alle activiteiten van Samcity geldt deze arena als dé hotspot van Noord-Holland, maar ook een must-do voor liefhebbers en pro’s uit de rest van Nederland.

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen