Racesquare

Ultieme experience

Lights out and away we go! Je gaat de strijd aan met de andere coureurs. Ervaar alle elementen. Rook die vrijkomt bij de start. Lichteffecten passend bij de acties op de baan. G-krachten. Het geluid van de motor. Het geschreeuw over de boordradio. Er zijn 3 skill levels; Soft (ervaring is niet nodig), Medium (gevorderde coureur) en Hard (pro’s).

Tickets
Racesquare
  • 20 high-end Race sims
  • 3 niveau's: soft, medium & hard
  • Alle Formule 1 circuits

Racesquare

Een unieke Formule 1-experience bij Racesquare Hoorn

Ga de strijd aan met vrienden, collega’s of familie in onze 20 sims. Met de unieke Formule 1-experience beleef je een compleet GP-weekend. Een vrije training, de kwalificatie en de race. Je racet op de mooiste Formule 1-circuits ter wereld. The battle is on bij Racesquare Hoorn.

Racesquare kadobon of kortingscode

Reserveer je ticket met een kadobon of kortingscode

Wil je gebruik maken van een kortingscode bij het reserveren van Racesquare? Geef dit door via een mail naar [email protected]. Vermeld datum, tijdstip en de namen van de coureurs en stuur de kortingscode mee. Wij maken de reservering en sturen de bevestiging. Je betaalt het gereduceerde bedrag op de dag zelf in Samcity. Wil je gebruik maken van een Racesquare kadobon bij het reserveren van Racesquare? Geef dit door via een mail naar [email protected]. Vermeld datum, tijdstip en de namen van de coureurs en stuur de code en waarde van de kadobon mee. Vergeet niet op de dag zelf de bon mee te nemen. Je levert deze in bij de betaling bij de entreebalie.

Racesquare Revanche race

Boek een tweede race met korting

Wil je revanche nemen op de winnaar of ben je na een uur gewoon nog niet klaar met racen? Je kunt gebruik maken een tweede race met korting. De combi Racesquare incl. Revanche Race kan niet online geboekt worden. Het is mogelijk op basis van beschikbaar op de dag zelf een tweede race in Samcity te boeken.

Stap in een high-end F1 sim

Beleef een compleet Formule-1 weekend

Racesquare

20 sims: ga de strijd aan

Racesquare Q2

Samengesteld uit de beste techniek

Verdedig je plek

Draai warm in de vrije training

3 skill levels

Racesquare

Vier je overwinning

Veiligheid en gedrag

Zo houden we het netjes en veilig

Voor een bezoek aan Samcity hebben wij huisregels opgesteld, zo houden we het netjes en veilig. Lees verder

Veelgestelde vragen

Ontdek het antwoord op veelgestelde vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen, vereenvoudig informatie en krijg heldere inzichten in onze handige FAQ-sectie. Veelgestelde vragen

Maak een keuze