Groepsuitje Treasure Hunt

Treasure Hunt The Game

Ga de uitdaging aan en speel onze outdoor activiteit Treasure Hunt The Game. Tijdens deze outdoor teambattle ga je met je team op zoek naar de sleutel van de 'treasury'. Er kan maar één team de snelste zijn!

Groepsuitje Treasure Hunt

outdoor teambuilding

Deze interactieve outdoor Treasure Hunt The Game wordt in teams gespeeld. Per team mag één mobiel worden meegenomen op de zoektocht naar de sleutel. Met deze mobiel worden QR-codes gescand, waardoor benodigde info verkregen kan worden. De opdrachten zijn gevarieerd. Er worden puzzels opgelost, maar er zijn ook fysieke uitdagingen. Hierbij is een goede samenwerking tussen de teamleden cruciaal. Welk team weet de andere teams te verslaan door als eerste de ’treasury’ te openen?

alternatief bij geen mooi weer

Regen! Het doemscenario voor iedereen die een outdoor uitje organiseert. Bij Samcity is dit geen probleem. Is het weer niet geschikt voor een outdoor activiteit, nemen we contact op. In overleg kiezen we één van onze beschikbare indoor activiteiten als alternatief. Het uitje kan dus altijd doorgaan.

onder begeleiding van de instructeur

De activiteit is onder begeleiding van onze instructeurs. Heb je een aanwijzing nodig, omdat je niet verder komt? De instructeur is altijd in de buurt.

groepsuitje treasure hunt the game

Treasure Hunt the Game is boekbaar in een arrangement, gecombineerd met één van onze horeca arrangementen. Je kunt hierbij kiezen uit de borrelplank, de lunch of het keuzemenu voor een compleet groepsuitje.

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen