Kinderfeestje Jump en shooting alley

Kinderfeestje jump en shooting alley

Kom je uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Jump en shooting alley. Een sportief en uitdagend kinderpartijtje in het trampolinepark en de shooting alley.

Boek online 6-10 pers.
  • Vanaf€ 26,00 p/p
  • Duur2:45 uur
  • Aantal6-10 pers.
Kinderfeestje Jump en shooting alley

Trampolinepark

Jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark

Feel free to jump! Met je vrienden jumpen, vliegen en klimmen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines en land op de walk wall. Ga voor de ultieme uitdaging en overwin alle obstakels in de Ninja Course. Oefen je tricks op safe en land vanaf de Jumptower in een BigAirbag. Speel het spectaculaire dodgeball of dunk in de baskelbalzone. In het trampolinepark is het dragen van antislipsokken verplicht.

Shooting Alley

Superstoer! Boogschieten met je vrienden.

Samen met onze instructeur gaan jullie boogschieten. De instructeur leert je precies hoe je de boog moet gebruiken om zo goed mogelijk te kunnen schieten. Na het oefenen, is het tijd voor het serieuze werk. Wie schiet de meeste pijlen in de roos op het blazoen? Jullie gaan ook op ballonnen schieten. Dat wordt knallen in de shooting alley!

Specialist in kinderfeestjes

Alles voor een onvergetelijk feestje

Samcity is dé specialist voor actieve en uitdagende kinderfeestjes. We maken het organiseren van het kinderfeestje dan ook zo makkelijk mogelijk.... Meer informatie

Maak je keuze

Dit groepsuitje is incl. een horeca arrangement. Maak hierboven jouw keuze.