Kinderfeestje Disco jump party

Kinderfeestje Disco Jump party

Het is partytime in het trampolinepark! Kom je uitleven op deze swingende party. Kinderfeestje Disco Jump party. Een supercool kinderfeestje in het trampolinepark!

Boek online 5-16 pers.
  • Vanaf€ 26,00 p/p
  • Duur3:00 uur
  • Aantal5-16 pers.
Kinderfeestje Disco jump party

kinderfeestje disco jump party

Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen jumpen en chillen op de muziek. De discolichten gaan aan in het trampolinepark. Swingen, meezingen en je uitleven op de trampolines, terwijl de vetste hits uit de speakers knallen. Het feestje is inclusief een slush puppy.

Trampolinepark

Jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark

Feel free to jump! Met je vrienden jumpen, vliegen en klimmen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines en land op de walk wall. Ga voor de ultieme uitdaging en overwin alle obstakels in de Ninja Course. Oefen je tricks op safe en land vanaf de Jumptower in een BigAirbag. Speel het spectaculaire dodgeball of dunk in de baskelbalzone. In het trampolinepark is het dragen van antislipsokken verplicht.

Specialist in kinderfeestjes

Alles voor een onvergetelijk feestje

Samcity is dé specialist voor actieve en uitdagende kinderfeestjes. We maken het organiseren van het kinderfeestje dan ook zo makkelijk mogelijk.... Meer informatie

Maak je keuze

Dit groepsuitje is incl. een horeca arrangement. Maak hierboven jouw keuze.