Kinderfeestje Disco jump party

Kinderfeestje Disco Jump & Lasergame party

Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen jumpen en chillen op de muziek. De discolichten gaan aan in het trampolinepark. Swingen, meezingen en leef je uit!

Boek online 5-16 pers.
  • Vanaf€ 31,00 p/p
  • Duur3:00 uur
  • Aantal5-16 pers.
Kinderfeestje Disco jump party

kinderfeestje disco jump & Lasergame party

Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen jumpen en chillen op de muziek. De discolichten gaan aan in het trampolinepark. Swingen, meezingen en je uitleven op de trampolines, terwijl de vetste hits uit de speakers knallen. Daarbij gaan jullie 1 heat lasergamen. Het feestje is inclusief een slush puppy.

Trampolinepark

Jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark

Feel free to jump! Met je vrienden jumpen, vliegen en klimmen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines en land op de walk wall. Ga voor de ultieme uitdaging en overwin alle obstakels in de Ninja Course. Oefen je tricks op safe en land vanaf de Jumptower in een BigAirbag. Speel het spectaculaire dodgeball of dunk in de baskelbalzone. In het trampolinepark is het dragen van antislipsokken verplicht.

Lasergame

Battle in onze arena The lost City

Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena. Special effects met blacklight, lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Lasergame to the MAXX!

Specialist in kinderfeestjes

Alles voor een onvergetelijk feestje

Samcity is dé specialist voor actieve en uitdagende kinderfeestjes. We maken het organiseren van het kinderfeestje dan ook zo makkelijk mogelijk.... Meer informatie

Maak je keuze

Dit groepsuitje is incl. een horeca arrangement. Maak hierboven jouw keuze.