Pyjama Jump Party

Kinderfeestje Pyjama Jump Party

Kom je in je pyjama of onesie uitleven op één van onze actieve kinderfeestjes. Kinderfeestje Pyjama Jump party. Een sportief kinderpartijtje in het trampolinepark!

Boek online 5-16 pers.
  • Vanaf€ 16,00 p/p
  • Duur2:00 uur
  • Aantal5-16 pers.
Pyjama Jump Party

kinderfeestje pyjama party

What a way tot start the weekendday óf als afsluiter van je slaapfeestje! Op zaterdag én zondag kun je het trampolinepark van Samcity bezoeken voor een Pyjama Jump party. Superleuk en origineel. Met je vrienden in je pyjama of je onesie jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark. Moe geworden? Dat is geen probleem. Je hebt je pyjama al aan voor een powernap!

Trampolinepark

Jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark

Feel free to jump! Met je vrienden jumpen, vliegen en klimmen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines en land op de walk wall. Ga voor de ultieme uitdaging en overwin alle obstakels in de Ninja Course. Oefen je tricks op safe en land vanaf de Jumptower in een BigAirbag. Speel het spectaculaire dodgeball of dunk in de baskelbalzone. In het trampolinepark is het dragen van antislipsokken verplicht.

Specialist in kinderfeestjes

Alles voor een onvergetelijk feestje

Samcity is dé specialist voor actieve en uitdagende kinderfeestjes. We maken het organiseren van het kinderfeestje dan ook zo makkelijk mogelijk.... Meer informatie

Maak je keuze

Dit groepsuitje is incl. een horeca arrangement. Maak hierboven jouw keuze.