Escaperoom voor kinderen

Escaperoom voor kinderen

Speciaal voor kinderen van 7 t/m 12 jaar biedt Samcity de escaperoom 'De schatkamer van Samcity'. Lukt het binnen één uur uit de escaperoom te ontsnappen? Mega spannend!

Escaperoom voor kinderen

puzzels en opdrachten

De deur van de escaperoom gaat dicht. Vanaf dat moment is er één uur de tijd om puzzels op te lossen en opdrachten uit te voeren met als doel de sleutel van de escaperoom te vinden. Lukt dit, wacht een lekkere beloning in de schatkist. Een superleuke en spannende uitdaging voor kinderen.

onder begeleiding van de instructeur

De instructeur begeleidt de groep vanaf het begin tot het eind. Na de uitleg van de instructeur gaat de deur op slot. De instructeur kijkt via een scherm mee en ziet wat de kinderen in de escaperoom doen. Ook kan hij de kinderen horen. De instructeur kan inspelen op de situatie en de kinderen indien nodig aanwijzingen geven. Deze aanwijzingen worden in korte zinnen doorgegeven via een scherm dat in de escaperoom hangt. Het is daarom belangrijk dat de kinderen kunnen lezen.

Aantal deelnemers

De escaperoom voor kinderen kan door minimaal 3 en maximaal 6 kinderen bezocht worden. Omdat de escaperoom onder constante begeleiding van de instructeur is, is het niet nodig voor ouders om mee naar binnen gaan.

kinderfeestjes escaperoom voor kinderen

Voor kinderfeestjes met de escaperoom geldt een minimum aantal van 5 kinderen en een maximum van 6 kinderen. Wil je een kinderfeestje met de escaperoom boeken voor meer dan 6 kinderen? Neem telefonisch contact op via 0229 343 333 voor de mogelijkheden.

met het gezin

Is het tijd voor een uitje met het gezin? Het is uiteraard mogelijk de escaperoom voor kinderen met het hele gezin te bezoeken. De puzzels zijn wel echt voor kinderen bedoeld. Ook hierbij geldt een maximum van 6 personen.

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen