Voordeel met de Omringpas

gebruik de pas bij samcity

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel en is altijd in de buurt op het moment dat goede zorg of ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. ‘Samen de beste zorg dichtbij’, is niet voor niets de slogan van de Omring. Daarnaast biedt de Omring een speciale pas aan, die volop voordeel biedt. Ook bij Samcity kun je gebruik maken van de voordelen van de Omringpas. 

alle info en bestellen omringpas

De Omringpas biedt voordeel en gemak op het gebied van welzijn, gezondheid en zorg. Of het nu gaat om fit en vitaal te blijven, te ontspannen, je brein te trainen, in gezelschap er op uit te gaan of praktische hulpmiddelen en diensten om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, met een Omringpas profiteer je van veel voordeel. Zo krijg je o.a. korting in verschillende winkels en op zorgverzekeringen, maar óók op dagjes uit en sportactiviteiten. De pas is voor alle leeftijden en geldig voor het hele gezin. Voor €24,95 per jaar kan de pas heel eenvoudig online worden besteld. Lees hier alle info over de voordelen en het online bestellen van de Omringpas. De pas kan bij Samcity worden gebruikt voor sporten én bij activiteiten.

voordelen omringpas bij samcity

gezond en bewegen

Houd jezelf fit op trampolines. Fit Jump 18+ is een effectieve body work-out. Een work-out op trampolines is minder belastend voor de gewrichten en uitermate geschikt voor het verbranden van calorieën, het versterken van de spieren en het verbeteren van de conditie. De verende werking van trampolines zorgt voor een unieke ervaring! Jumping fitness is een programma met oefeningen voor een complete training van alle spiergroepen. De training duurt 60 minuten en bestaat uit een warming up, een work-out in circuitvorm en een cooling-down. De oefeningen zijn afwisselend en trainen diverse spiergroepen. De training is geschikt voor alle niveaus en onder begeleiding van onze instructeur.
VOORDEEL OMRINGPAS:
Op vertoon van de pas ontvang je 10 % korting op een lessenkaart. Lees hier alle info.

Erop uit 

Samen erop uitgaan. Plezier maken en ontspannen genieten met elkaar. De City full of fun van Samcity is hiervoor de perfecte plek. Met een ruim aanbod aan activiteiten en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles in huis om er even lekker helemaal uit te zijn!
VOORDEEL OMRINGPAS:
Bij boeking van onze escaperooms of een workshop boogschieten in de shooting alley ontvang je in Samcity op vertoon van de Omringpas één gratis consumptie voor alle deelnemers. Bovenstaand voordeel geldt niet bij gereserveerde kinderfeestjes én bij de boeking van de kinderescaperoom.
Lees hier alle info.

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen