Uitreiking publieksprijs op Westfries Ondernemersgala

Team Samcity

SAMCITY GENOMINEERD

Op 31 mei jl. was het zover: de uitreiking van de Van der Valk Publieksprijs op het Westfries ondernemersgala in Schouwburg Het Park in Hoorn. Samcity was één van de genomineerden. 

Galadiner

Met een aantal collega’s kwamen we rond 16.30 uur aan in de Noorderkerk in Hoorn. Nadat iedereen eerst werd voorzien van een welkomstborrel en op de foto was gezet, konden we plaatsnemen aan een voor ons gereserveerde tafel. Daar stond ons een voortreffelijk 3-gangen galadiner te wachten, verzorgd door Ted Culinair.

de uitreiking van de publieksprijs

Rond 19.30 uur werd iedereen verwacht in de schouwburg voor de uitreiking  van de prijzen. Via een oranje loper liepen de genodigden van de Noorderkerk richting de schouwburg. Vanaf toen begon de spanning toch wel te stijgen. Want: gaan we de publiekprijs pakken of niet? De genomineerden in onze categorie waren: WF Deals, Bikkeltraining Hoorn, Hotel Ysbrantsz en Hotel Snouck van Loosen. WF Deals heeft met een meerderheid van de stemmen de Van der Valk publieksprijs gewonnen. Wij hebben een geweldige avond beleefd met iedereen en kunnen trots terug kijken op een voor ons fantastisch gala. Het feit om alleen al genomineerd te zijn tussen de andere prachtige Westfriese bedrijven is natuurlijk ook al een grote eer!

Gala

Meer info over het gala, foto’s, uitreiking van de andere prijzen enzovoort zijn terug te vinden via de website van het Westfries Ondernemersgala.

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen