Diner Cadeau Kaart

Cadeaukaart voor iedereen

Diner Cadeau is dé cadeaukaart voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. En het leuke is dat je deze kaart nu ook bij Samcity in ons restaurant kunt besteden! De Diner Cadeau kaart is Giftcard van het jaar 2021/2022!

Combineren maar

Als je besluit om je Diner Cadeau Kaart bij Samcity te verzilveren, is het superleuk om het eten te combineren met onze activiteiten en zo een geweldige dag te beleven. Kom je bijvoorbeeld met het gezin naar Samcity, kun je de kids laten springen in ons trampolinepark. Maar, stel je komt met je vrienden  bij ons eten, dan kun je een bezoek aan het restaurant combineren met een workshop boogschieten, een spannende escaperoom, of één of twee heats lasergame.

ONZE Menukaart

Voor individuele bezoekers en de kleine groep biedt onze menukaart volop keus. Onze enthousiaste koks maken van élk gerecht iets bijzonders! Bekijk hier onze menukaart.

Meer info

Voor vragen over het verzilveren van de Diner Cadeau kaart bij Samcity of het maken van een reservering in ons restaurant bel je met: 0229-34 33 33. Wil je meer algemene info over de Diner Cadeau kaart klik dan hier.

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen