Van der Valk

Van der valk en samcity

Hoe mooi is het om samen te werken, als je elkaar zo goed kunt versterken als Van der Valk Hotel Hoorn en Samcity. Het hotel en Samcity bevinden zich op loopafstand van elkaar. Dit maakt het eenvoudig een verblijf bij Van der Valk te combineren met een bezoek aan Samcity. Voor zowel de zakelijke markt en een groepsbezoek als voor een toeristisch uitstapje. Samcity biedt diverse activiteiten die hierop aansluiten. Alle info over de verschillende mogelijkheden is terug te vinden op de website van Van der Valk.

teambuilding

Van der Valk Hotel Hoorn beschikt over vijf flexibele zalen, vijf bioscoopzalen, een presentatieruimte en vijf luxe boardrooms voorzien van de laatste technologische snufjes. Dit maakt Van der Valk de ideale locatie voor meerdaagse vergaderingen, congressen en seminars. Voor kleine én grote groepen vanaf 10 personen biedt het hotel in samenwerking met Samcity teambuildings- of ontspanningsactiviteiten. Alle activiteiten duren met ontvangst en afsluiting ongeveer 90 minuten. Een bezoek aan Samcity zorgt voor afwisseling tijdens de bijeenkomsten! Lees hier alle info over de activiteiten.

groepsuitjes

Van der Valk Hotel Hoorn is de perfecte locatie voor groepen. Je kunt een overnachting in het hotel combineren met een compleet programma voor een groeps- of bedrijfsuitje. Voor elke groep biedt Van der Valk uitstapjes bij Samcity. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes of lekker met vrienden een dagje op pad. Lees hier alle info over de groeps- en bedrijfsuitjes.

toeristische tips

Samcity is ook terug te vinden bij de toeristische tips op de website van Van der Valk Hoorn. Samcity heeft de perfecte mix voor amusement en gezelligheid voor overdag en in de avonduren. Ook voor hotelgasten met kinderen. Met een trampolinepark, lasergame arena, escaperooms, kinderescaperoom, shooting alley, BMX & Skatepark en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles in huis voor alle leeftijden. Alle tickets zijn eenvoudig online te boeken.

spectaculair inkijkje samcity in vogelvlucht

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen