t AYF6q 1

Groepsuitje BoulesBitesBar

Beleef een fantastisch groepsuitje bij BoulesBitesBar Hoorn. Speel Jeudeboules met je vrienden, collega's of familie onder het genot van een drankje. Kies daarbij één van onze horeca arrangementen. Genieten van een borrelplank, lunch, burger of het keuzemenu. Kom je met meer dan 30 personen? Doe een aanvraag via offerte op maat. Wij nemen contact op over de mogelijkheden.

Boek online Vanaf 2 pers. Offerte Op maat
  • Vanaf€ 14,75 p/p
  • DuurVanaf 1:00 uur
  • AantalVanaf 2 pers.
Nieuw t AYF6q 1

BoulesBitesBar

Een verrassend gezellig uitje

Waan je op een Frans pleintje tijdens een gezellig spel Jeudeboules. Neem het tegen elkaar op en strijd om de winst. De verliezer harkt! Bij binnenkomst worden jullie ontvangen door één van onze medewerkers, die jullie meeneemt naar de baan en voorziet van de uitleg. De spelregels zijn eenvoudig. Onder het genot van een drankje worden de boules geworpen. Welk team gooit de boule het dichtst bij de butt of weet de boule van de tegenpartij weg te stoten? Het team dat als eerste 13 punten heeft, is de winnaar. Een spel vol strijd, maar vooral veel gezelligheid.

Boek online en combineer

Hoe werkt het?

Combineer deze activiteit met één van onze horeca arrangementen. Wil je drankjes of andere extra's bij bestellen? Maak je keuze. Klik op boek online en stel jouw perfecte uitje samen. In het restaurant staat jullie gereserveerde tafel klaar. Check hier voor meer info over de horeca arrangementen.

Programma op maat

Vraag een offerte aan

Kom je met een bedrijf of wil je gebruik maken van een extra activiteit of een programma op maat samenstellen? Maak gebruik van de offerte op maat. In overleg stellen we een programma samen dat voldoet aan al jouw wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Kies je horeca arrangement (prijzen p/p)*
Wat wil je bij bestellen? (prijzen p/p)
*Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze privacy voorwaarden
Deze website is beschermd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Maak je keuze

Dit groepsuitje is incl. een horeca arrangement. Maak hierboven jouw keuze.