Uitje lasergame

Groepsuitje lasergame

Ben jij klaar voor een teambattle met vrienden, familie of collega’s die je stiekem altijd al eens had willen verslaan? Onze unieke Lost City biedt jou de ultieme kans om de battle aan te gaan! Elk team speelt 2 heats. Welk team komt als winnaar uit de strijd? Vanaf 17 t/m 32 personen is dit ook mogelijk in toernooivorm. Vraag een offerte op maat aan.

Boek online 4-16 pers. Offerte Op maat
  • Vanaf€ 30,00 p/p
  • DuurVanaf 0:40 uur
  • Aantal4-16 pers.
Uitje lasergame

Lasergame

Enter the darkness

Stap in de duistere wereld van onze Lost City vol mysterieuze doorgangen, sneaky schuilplekken en special effects met lasers, blacklight en rook. Diepe klanken uit de Bose-installatie persen de adrenaline verder tot in elke vezel van je lichaam. Je jaagt door. Hart in de keel, vertrouwend op die supersnelle gun in je handen. Schiet met scherp. Blijf buiten schot en win de bloedstollende strijd om de verloren stad!

Boek online en combineer

Hoe werkt het?

Combineer deze activiteit met één van onze horeca arrangementen. Wil je drankjes of andere extra's bij bestellen? Maak je keuze. Klik op boek online en stel jouw perfecte uitje samen. In het restaurant staat jullie gereserveerde tafel klaar. Check hier voor meer info over de horeca arrangementen.

Programma op maat

Vraag een offerte aan

Kom je met een bedrijf of wil je gebruik maken van een extra activiteit of een programma op maat samenstellen? Maak gebruik van de offerte op maat. In overleg stellen we een programma samen dat voldoet aan al jouw wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een nummer in van 4 tot 16.
Kies je horeca arrangement (prijzen p/p)*
Wat wil je bij bestellen? (prijzen p/p)
*Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze privacy voorwaarden
Deze website is beschermd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Maak je keuze

Dit groepsuitje is incl. een horeca arrangement. Maak hierboven jouw keuze.