Uitje VR Escapegame

Groepsuitje VR Escapegame

Enter de virtuele wereld. Vanaf je stoel beweeg je vrij in de virtuele ruimte. Je gaat met je team de strijd aan met de andere teams. Hierbij is communicatie tussen beide werelden cruciaal.

Boek online 8-36 pers. Offerte Op maat
  • Vanaf€ 26,00 p/p
  • DuurVanaf 1:15 uur
  • Aantal8-36 pers.
Uitje VR Escapegame

VR Escapegame

Ontsnap uit een virtuele escaperoom

Bella Ciao! Jullie spelen het spel: La casa de dinero. Laat je leiden door 'El Professor' en waan je een echte bankrover. Welk team lukt het als eerste uit de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen, de kluis te veroveren en te vluchten met zoveel mogelijk 'dinero'? We starten in het klaslokaal van El Professor. Door het oplossen van uitdagende puzzels en raadsels vinden jullie je weg door de bank. Goed samenwerken én communiceren in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld is cruciaal. Met elkaars aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Het spel bevat zes levels, die in ongeveer 75 minuten gekraakt gaan worden. Bij ieder level heeft een andere teamgenoot de VR-bril op.

Boek online en combineer

Hoe werkt het?

Combineer deze activiteit met één van onze horeca arrangementen. Wil je drankjes of andere extra's bij bestellen? Maak je keuze. Klik op boek online en stel jouw perfecte uitje samen. In het restaurant staat jullie gereserveerde tafel klaar. Check hier voor meer info over de horeca arrangementen.

Programma op maat

Vraag een offerte aan

Kom je met een bedrijf of wil je gebruik maken van een extra activiteit of een programma op maat samenstellen? Maak gebruik van de offerte op maat. In overleg stellen we een programma samen dat voldoet aan al jouw wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een nummer in van 8 tot 36.
Kies je horeca arrangement (prijzen p/p)*
Wat wil je bij bestellen? (prijzen p/p)
*Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze privacy voorwaarden
Deze website is beschermd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Maak je keuze

Dit groepsuitje is incl. een horeca arrangement. Maak hierboven jouw keuze.