Teambuilding

Teambuilding

Of je nu met een kleine óf grote groep komt. Wij bieden groepsactiviteiten voor teambuilding voor elke groep!

Arrangementen
Teambuilding

teambuilding bij samcity

Onder begeleiding van onze enthousiaste en ervaren instructeurs ga je met én tegen elkaar strijden. Wil je onze activiteiten combineren met eten en drinken voor het complete teambuildingsgevoel? Maak een keuze uit ons ruime aanbod bedrijfsuitjes en groepsuitjes. In deze arrangementen hebben wij onze activiteiten al gecombineerd met de horeca arrangementen voor groepen. Wel zo makkelijk. Lees hier hoe je een bedrijfsuitje teambuilding héél eenvoudig organiseert. 

activiteiten voor teambuilding:

 

Escapegame

Met je team in de handboeien

Je zit vast aan je teamgenoten met handboeien en cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vindt jouw team als eerste de codes om alle teamgenoten los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Welk team speelt als eerste iedereen vrij, kraakt de kluis en komt als winnaar uit de strijd? Meer info

Treasure hunt the game

Op zoek naar de sleutel van de schatkist

Treasure Hunt is een interactieve en uitdagende outdoor game, waarbij je met je team op zoek gaat naar de sleutel van de schatkist. Er moeten puzzels worden opgelost, vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd. Volop afwisseling. Daarbij draait het om de snelste tijd. Het team dat als eerste de sleutel vindt, is de winnaar. Meer info

Lasergame

Enter the darkness

Stap in de duistere wereld van onze Lost City vol mysterieuze doorgangen, sneaky schuilplekken en special effects met lasers, blacklight en rook. Diepe klanken uit de Bose-installatie persen de adrenaline verder tot in elke vezel van je lichaam. Je jaagt door. Hart in de keel, vertrouwend op die supersnelle gun in je handen. Schiet met scherp. Blijf buiten schot en win de bloedstollende strijd om de verloren stad!

Shooting Alley

Klaar voor een workshop boogschieten?

Onze instructeur brengt je alle skills bij van het schieten met pijl en boog. Gezamenlijke uitleg en persoonlijke tips. Houding, aanspannen van de pees, richten en schieten. Bij boogschieten draait het om techniek, koelbloedigheid, kalmte en concentratie. Heb jij een vaste hand en een scherp oog? Stay focused en schiet de meeste pijlen in de roos. Wie komt als winnaar uit de strijd?

Racesquare

Een unieke Formule 1-experience bij Racesquare Hoorn

Ga de strijd aan met vrienden, collega’s of familie in onze 20 sims. Met de unieke Formule 1-experience beleef je een compleet GP-weekend. Een vrije training, de kwalificatie en de race. Je racet op de mooiste Formule 1-circuits ter wereld. The battle is on bij Racesquare Hoorn.

Pubquiz

Beeld, geluidsfragmenten en vragen

Welk team heeft de meeste kennis? Elke vraag moet binnen 30 seconden beantwoord worden. De quiz bestaat uit drie rondes; film en televisie, sport en reclame, muziek en algemeen. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. The winner takes it all!

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen