Kinderpartijtjes

Kinderpartijtjes

Ben je binnenkort jarig of heb je een andere reden voor een feestje? Bij Samcity kun je álle activiteiten combineren voor een onvergetelijk, uitdagend en actief kinderpartijtje.

Arrangementen
Kinderpartijtjes

Kinderpartijtjes

Jumpen in het trampolinepark. Op jacht in de lasergame arena. Boogschieten in de shooting alley. BMX’en of stuntsteppen in het BMX & Skatepark of ontsnappen uit onze kids escaperoom. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur. De kinderpartijtjes zijn inclusief limo, chips (+optie cupcake) en kindermenu. Jullie gereserveerde tafelstaat klaar. Uiteraard kunnen de begeleiders ook lekker mee-eten.

totaal ontzorgen

Samcity is dé specialist voor actieve en uitdagende kinderpartijtjes. We maken het organiseren van het kinderpartijtje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist kinderpartijtjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle activiteiten voor een actief kinderfeestje al gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod kinderpartijtjes. Ook hebben we alle info over de organisatie van het kinderpartijtje en de dag zelf voor je op een rijtje gezet.

Checklist kinderpartijtje

 • Kies uit ons ruime aanbod het kinderpartijtje dat bij jou past!
 • Reserveer online via het reserveringsformulier bij het door jou gekozen kinderpartijtje.
 • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
 • Wij checken de beschikbaarheid. Het is daarom handig het kinderpartijtje op tijd te reserveren.
 • Je ontvangt z.s.m. de bevestigingsmail. Bij geen beschikbaarheid nemen wij contact op over een alternatieve datum of tijd.
 • Nodig je partyvrienden uit. Dat kan met het speciale Samcity vliegtuig. Printen, invullen en versturen.
 • Wijzigt er toch nog iets? Dat is geen probleem. Je kunt de wijziging voorafgaand aan het feestje eenvoudig telefonisch doorgeven of via de mail.
 • Je betaalt het feestje op de dag zelf bij de entreebalie in Samcity.

organisatie kinderpartijtje

En dan is de spannende dag van het kinderpartijtje aangebroken. Het is handig 15 minuten vóór de aanvangstijd aanwezig te zijn. Uiteraard zijn wij er klaar voor jullie te ontvangen! Wij feliciteren elke jarige op onze schermen.

op de dag zelf

 • Wij verwelkomen jullie bij de entreebalie.
 • Wie jarig is, krijgt kadootjes. Uiteraard krijgt de jarige ook een klein kadootje van Samcity.
 • Bij de entreebalie ontvangen jullie de partybox voor het kinderpartijtje.
 • In deze partybox vind je het programma voor het kinderpartijtje en het keuzeformulier voor het kindermenu.
 • Op dit formulier kunnen jullie ieders keuze voor het kindermenu aangeven. Het formulier mag worden ingeleverd in het restaurant. Hier kunnen de begeleiders ook meteen hun keuze van de menukaart doorgeven. Wel zo handig! Zo kunnen jullie gezellig samen eten.
 • Verder is de partybox gevuld met de bandjes voor de gekozen activiteiten én voor iedereen een zakje chips. Wil je een andere smaak? Geen probleem. Je kunt je zakje tijdens het feestje altijd even komen omwisselen.
 • De limonade staat al klaar op de voor jullie gereserveerde tafel. Uiteraard kun je vragen om een extra kan limonade.
 • Op het programmaoverzicht staan de gekozen activiteiten en de starttijden.
 • Bij alle activiteiten zijn onze instructeurs aanwezig.
 • En dan is het Partytime! Samen volop genieten van de activiteiten, limo en chips en lekker eten. Het partijtje loopt dus helemaal vanzelf.

activiteiten en instructeurs 

 • TRAMPOLINEPARK

  In het trampolinepark word je verwelkomd door onze instructeurs. Zij zijn altijd op het park aanwezig. Wil je een coole trick leren of heb je een andere vraag? Onze instructeurs staan klaar om te helpen.

 • BMX & SKATEPARK

  Bij het BMX & Skatepark ontvang je van de instructeur je helm en overige bescherming. In het park staan jullie BMX’en of stuntsteps al klaar. Wil je wisselen van materiaal? Vraag het aan de instructeurs. Zij helpen je graag hierbij.

 • LASERGAMEN

  Grote kans dat je voorafgaand aan het lasergamen uitleg nodig hebt. In de instructieruimte bij de lasergame arena legt onze instructeur precies uit hoe je je gun moet gebruiken. Ook helpt de instructeur je met het aantrekken van je lasergamepak. Hij combineert jouw naam met dit pak. Zo kun je op het eind van de heat precies zien hoe je hebt gescoord.

 • SHOOTING ALLEY

  Tijdens de workshop boogschieten in onze shooting alley vertelt de instructeur precies hoe je de boog moet gebruiken om zo goed mogelijk te schieten. De instructeur is tijdens de hele workshop aanwezig.

 • KIDS ESCAPEROOM

  Voordat je de kinderescaperoom ingaat vertelt onze instructeur alles wat je moet weten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en waar je op moet letten om binnen één uur te kunnen ontsnappen. Terwijl jullie uit de kinderescaperoom proberen te ontsnappen, kijkt de instructeur mee op een scherm buiten de escaperoom. Zo ziet hij precies hoe het met jullie gaat. Ook kan hij altijd een aanwijzing geven, als dit nodig is.

bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity heel eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

De leukste feestjes bij Samcity

Voor elke feestje een leuk arrangement

Trampolinepark Free jump

Trampolinepark met jumptower en Big Airbags

Kinderfeestje Jump & Film

Jumpen en naar de VUE bioscoop. Perfecte combi

Kinderpartijtjes

Rennen, sluipen en dekking zoeken

Kinderfeestje Disco jump party

Discojump party 2x in de maand op vrijdag.

Escaperoom voor kinderen

Kids escaperoom. De schatkamer van Samcity.

Cupcakes bij te boeken

De optie om cupcakes bij te boeken. Feestelijk!

Kinderfeestje Escaperoom en jump en lasergame

Altijd gezellig samen genieten van een kindermenu

Kinderfeestje Jump en shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen