Groepsuitje Teambuilding

Groepsuitje Teambuilding

Is het tijd voor teambuilding? Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor groepsuitjes, die perfect geschikt zijn voor teambuilding.

Arrangementen
Groepsuitje Teambuilding

groepsuitje teambuilding

Zowel voor kleine als grote groepen bieden wij teambuildings groepsuitjes. Voor grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw groepsarrangement er niet tussen of wil je liever een teambuilding op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak de teambuilding te organiseren. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in teambuildings groepsuitjes voor élke groep. Wij maken het organiseren van het groepsuitje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist groepsuitjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd groepsuitje al voor je gecombineerd. Ook hebben we alle info over de organisatie van het groepsuitje al voor je op een rijtje gezet.

checklist groepsuitje teambuilding

  • Kies uit ons ruime aanbod het arrangement dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het arrangement op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde arrangement en de organisatie vooraf en op de dag zelf.

organisatie groepsuitje teambuilding vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het groepsuitje. Bij grote groepen sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren voorafgaand aan de teambuilding terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het bezoek perfect te laten verlopen. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

groepsactiviteiten

Bij alle activiteiten, die geschikt zijn voor teambuilding, zijn onze enthousiaste instructeurs aanwezig. Zij begeleiden de activiteiten, zorgen dat iedereen in het juiste team zit, geven uitleg en maken de winnaars bekend. Er kan gekozen worden uit de volgende activiteiten: (Battle) escaperoom, Escapegame, Lasergame, VR Escapegame, Boogschieten in de Shooting Alley, Dodgeball op trampolines, Pubquiz, Muziekbingo, Quiz in de Mix of Treasure Hunt The Game (outdoor).

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten.

Voor de leukste uitjes

Activiteiten, lekker eten en borrelen

Racesquare

Racen op de mooiste Formule-1 circuits.

Restaurant Samcity

Activiteiten en gezellig samen lunchen

Lasergame

De jacht is geopend in de lasergame arena.

Pubquiz & luxe lunch

Sfeervolle feestzaal voor besloten feestjes

Speel onze muziekbingo en verminder zo stress

Quizzen maar met onze Pubquiz of Quiz in de Mix

Bedrijfsuitje activiteitenmix en buffet

Onze koks maken van elk gerecht een feestje

Personeelsuitje Hoorn

Jullie tafel staat klaar in het restaurant

Meeting & Teambuilding incl. borrel

Napraten en genieten van een borrelplank

Battle-escaperoom. Twee identieke kamers

Uitje shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

In de handboeien tijdens onze Escapegame

Treasure Hunt The Game

Treasure Hunt The Game.

Ontsnap uit een virtuele escaperoom

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen