Coole kinderfeestjes

Coole Kinderfeestjes

Ben je binnenkort jarig of heb je een andere reden voor een feestje? Bij Samcity kun je álle activiteiten combineren voor een onvergetelijk, uitdagend super cool kinderfeestje.

Arrangementen
Coole kinderfeestjes

coole Kinderfeestjes

Jumpen in het trampolinepark. Op jacht in de lasergame arena. Boogschieten in de shooting alley of ontsnappen uit onze kids escaperoom. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur. De kinderfeestjes zijn inclusief limo, chips (+optie cupcake) en kindermenu. In ons gezellige kinderfeestjes restaurant staat jullie gereserveerde tafel klaar. Uiteraard kunnen de begeleiders ook lekker mee-eten.

totaal ontzorgen

Samcity is dé specialist voor uitdagende en actieve coole kinderfeestjes. We maken het organiseren van het kinderfeestje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist kinderfeestjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle activiteiten voor een cool kinderpartijtje al gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod coole kinderfeestjes. Ook hebben we alle info over de organisatie van het coole kinderpartijtje en de dag zelf voor je op een rijtje gezet.

Checklist kinderfeestjes

 • Kies uit ons ruime aanbod het kinderfeestje dat bij jou past!
 • Reserveer het door jou gekozen feestje via het reserveringsformulier.
 • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
 • Wij checken de beschikbaarheid. Het is daarom handig het kinderfeestje op tijd te reserveren.
 • Je ontvangt z.s.m. de bevestigingsmail. Bij geen beschikbaarheid nemen wij contact op over een alternatieve datum of tijd.
 • Nodig je partyvrienden uit. Dat kan met het speciale Samcity vliegtuig! Printen, invullen en versturen. Hoe cool!
 • Wijzigt er toch nog iets? Dat is geen probleem. Je kunt de wijziging voorafgaand aan het feestje eenvoudig telefonisch doorgeven of via de mail.
 • Je betaalt het feestje op de dag zelf bij de entreebalie in Samcity.

organisatie kinderfeestje

En dan is de spannende dag van het kinderfeestje aangebroken. Het is handig 15 minuten vóór de aanvangstijd aanwezig te zijn. Uiteraard zijn wij er klaar voor jullie te ontvangen! Wij feliciteren elke jarige op onze schermen.

op de dag zelf

 • Wij verwelkomen jullie bij de entreebalie.
 • Wie jarig is, krijgt kadootjes. Uiteraard krijgt de jarige ook een klein kadootje van Samcity.
 • Bij de entreebalie ontvangen jullie de partybox voor het kinderfeestje.
 • In deze partybox vind je het programma voor het kinderfeestje en het keuzeformulier voor het kindermenu.
 • Op dit formulier kunnen jullie ieders keuze voor het kindermenu aangeven. Het formulier mag worden ingeleverd in het restaurant. Hier kunnen de begeleiders ook meteen hun keuze van de menukaart doorgeven. Wel zo handig! Zo kunnen jullie gezellig samen eten.
 • TER INFO: Ben je zelf op zoek naar een origineel kado voor een kinderfeestje? Bij de entreebalie in Samcity zijn een Free Jump en een Free Ride kadopakket verkrijgbaar. Superleuk om te geven én te krijgen!
 • Verder is de partybox gevuld met de bandjes voor de gekozen activiteiten én voor iedereen een zakje chips. Wil je een andere smaak? Geen probleem. Je kunt je zakje tijdens het feestje altijd even komen omwisselen.
 • De limonade staat al klaar op de voor jullie gereserveerde tafel. Uiteraard kun je vragen om een extra kan limonade.
 • Op het programmaoverzicht staan alle gekozen activiteiten en de starttijden.
 • Bij de activiteiten zijn onze instructeurs aanwezig.
 • En dan is het Partytime! Samen volop genieten van de activiteiten, limo en chips en lekker eten. Het feestje loopt dus helemaal vanzelf.

activiteiten:

Trampolinepark

Jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark

Feel free to jump! Met je vrienden jumpen, vliegen en klimmen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines en land op de walk wall. Ga voor de ultieme uitdaging en overwin alle obstakels in de Ninja Course. Oefen je tricks op safe en land vanaf de Jumptower in een BigAirbag. Speel het spectaculaire dodgeball of dunk in de baskelbalzone. In het trampolinepark is het dragen van antislipsokken verplicht.

Shooting Alley

Superstoer! Boogschieten met je vrienden.

Samen met onze instructeur gaan jullie boogschieten. De instructeur leert je precies hoe je de boog moet gebruiken om zo goed mogelijk te kunnen schieten. Na het oefenen, is het tijd voor het serieuze werk. Wie schiet de meeste pijlen in de roos op het blazoen? Jullie gaan ook op ballonnen schieten. Dat wordt knallen in de shooting alley!

Escaperoom voor kinderen

Opgesloten in de Schatkamer van Samcity

De deur van de escaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de escaperoom te ontsnappen? Heb je een aanwijzing nodig? Geen probleem. De instructeur kijkt mee via het scherm en kan altijd helpen. Meer info

De leukste feestjes bij Samcity

Voor elke feestje een leuk arrangement

Trampolinepark Free jump

Trampolinepark met jumptower en Big Airbags

Kinderfeestje Jump & Film

Jumpen en naar de VUE bioscoop. Perfecte combi

Kinderpartijtjes

Rennen, sluipen en dekking zoeken

Kinderfeestje Disco jump party

Discojump party 2x in de maand op vrijdag.

Escaperoom voor kinderen

Kids escaperoom. De schatkamer van Samcity.

Cupcakes bij te boeken

De optie om cupcakes bij te boeken. Feestelijk!

Kinderfeestje Escaperoom en jump en lasergame

Altijd gezellig samen genieten van een kindermenu

Kinderfeestje Jump en shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen