Actieve kinderfeestjes

Actieve Kinderpartijtjes

Ben je binnenkort jarig of heb je een andere reden voor een feestje? Bij Samcity kun je álle activiteiten combineren voor een onvergetelijk, uitdagend en actief kinderpartijtje.

Arrangementen
Actieve kinderfeestjes

actieve Kinderpartijtjes

Jumpen in het trampolinepark. Op jacht in de lasergame óf VR arena. Boogschieten in de shooting alley. BMX’en of stuntsteppen in het BMX & Skatepark of ontsnappen uit onze kids escaperoom. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur. De kinderpartijtjes zijn inclusief limo, chips (+optie cupcake) en kindermenu. In ons gezellige restaurant staat jullie gereserveerde tafel klaar. Uiteraard kunnen de begeleiders ook lekker mee-eten.

totaal ontzorgen

Samcity is dé specialist voor uitdagende en actieve kinderpartijtjes. We maken het organiseren van het kinderpartijtje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist kinderpartijtjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle activiteiten voor een actief kinderfeestje al gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod actieve kinderpartijtjes. Ook hebben we alle info over de organisatie van het actieve kinderfeestje en de dag zelf voor je op een rijtje gezet.

Checklist actieve kinderpartijtjes

 • Kies uit ons ruime aanbod het kinderpartijtje dat bij jou past!
 • Reserveer online via het reserveringsformulier bij het door jou gekozen kinderpartijtje.
 • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
 • Wij checken de beschikbaarheid. Het is daarom handig het kinderpartijtje op tijd te reserveren.
 • Je ontvangt z.s.m. de bevestigingsmail. Bij geen beschikbaarheid nemen wij contact op over een alternatieve datum of tijd.
 • Nodig je partyvrienden uit. Dat kan met het speciale Samcity vliegtuig! Printen, invullen en versturen.
 • Wijzigt er toch nog iets? Dat is geen probleem. Je kunt de wijziging voorafgaand aan het feestje eenvoudig telefonisch doorgeven of via de mail.
 • Je betaalt het partijtje op de dag zelf bij de entreebalie in Samcity.

organisatie actieve kinderpartijtjes

En dan is de spannende dag van het kinderpartijtje aangebroken. Het is handig 15 minuten vóór de aanvangstijd aanwezig te zijn. Uiteraard zijn wij er klaar voor jullie te ontvangen! Wij feliciteren elke jarige op onze schermen.

op de dag zelf

 • Wij verwelkomen jullie bij de entreebalie.
 • Wie jarig is, krijgt kadootjes. Uiteraard krijgt de jarige ook een klein kadootje van Samcity.
 • Bij de entreebalie ontvangen jullie de partybox voor het kinderpartijtje.
 • In deze partybox vind je het programma voor het kinderpartijtje en het keuzeformulier voor het kindermenu.
 • Op dit formulier kunnen jullie ieders keuze voor het kindermenu aangeven. Het formulier mag worden ingeleverd in het restaurant. Hier kunnen de begeleiders ook meteen hun keuze van de menukaart doorgeven. Wel zo handig! Zo kunnen jullie gezellig samen eten.
 • TER INFO: Ben je zelf op zoek naar een origineel kado voor een kinderpartijtje? Bij de entreebalie in Samcity zijn een Free Jump en een Free Ride kadopakket verkrijgbaar. Superleuk om te geven én te krijgen!
 • Verder is de partybox gevuld met de bandjes voor de gekozen activiteiten én voor iedereen een zakje chips. Wil je een andere smaak? Geen probleem. Je kunt je zakje tijdens het feestje altijd even komen omwisselen.
 • De limonade staat al klaar op de voor jullie gereserveerde tafel. Uiteraard kun je vragen om een extra kan limonade.
 • Op het programmaoverzicht staan alle gekozen activiteiten en de starttijden.
 • Bij de activiteiten zijn onze instructeurs aanwezig.
 • Het is partytime! Jullie gaan samen volop genieten van de activiteiten, limo en chips en lekker eten. Het feestje loopt dus helemaal vanzelf.

activiteiten:

Trampolinepark

Jumpen in ons 1200 m2 trampolinepark

Feel free to jump! Met je vrienden jumpen, vliegen en klimmen in ons 1200 m2 trampolinepark. Spring heel hoog op de high performance trampolines en land op de walk wall. Ga voor de ultieme uitdaging en overwin alle obstakels in de Ninja Course. Oefen je tricks op safe en land vanaf de Jumptower in een BigAirbag. Speel het spectaculaire dodgeball of dunk in de baskelbalzone. In het trampolinepark is het dragen van antislipsokken verplicht.

BMX & Skatepark

1000 m2 met spectaculaire obstakels

In het 1000 m2 Skatepark ga je coole tricks oefenen en showen. Ons indoorpark BMX & Skatepark staat vol met spectaculaire obstakels; jumpbox met resi landing, rails en ramps. Het gebruik van BMX, stuntstep, skateboard, helm en bescherming is inclusief. In het park is begeleiding aanwezig. Helm en vast schoeisel is verplicht.

Lasergame

Battle in onze arena The lost City

Zet je zintuigen op scherp voor een battle in onze lasergame arena The lost City. Mysterieuze doorgangen en schuilplekken. Rennen, sluipen en dekking zoeken. In twee teams ga je real life gamen in onze 500 m2 lasergame arena. Special effects met blacklight, lasers en rook. Wie komt als lasergame winnaar uit de strijd? Lasergame to the MAXX!

Shooting Alley

Klaar voor een workshop boogschieten?

Onze instructeur brengt je alle skills bij van het schieten met pijl en boog. Gezamenlijke uitleg en persoonlijke tips. Houding, aanspannen van de pees, richten en schieten. Bij boogschieten draait het om techniek, koelbloedigheid, kalmte en concentratie. Heb jij een vaste hand en een scherp oog? Stay focused en schiet de meeste pijlen in de roos. Wie komt als winnaar uit de strijd?

Escaperoom voor kinderen

Opgesloten in de Schatkamer van Samcity

De deur van de escaperoom gaat dicht. Je wordt met je vrienden opgesloten in de Schatkamer van Samcity. Wie durft de tunnel in op zoek naar de schat? Alle puzzels moeten worden opgelost om de sleutel van de Schatkamer te vinden. Lukt het jullie binnen één uur de schat te vinden en uit de escaperoom te ontsnappen? Heb je een aanwijzing nodig? Geen probleem. De instructeur kijkt mee via het scherm en kan altijd helpen. Meer info

De leukste feestjes bij Samcity

Voor elke feestje een leuk arrangement

Trampolinepark Free jump

Trampolinepark met jumptower en Big Airbags

Kinderfeestje Jump & Film

Jumpen en naar de VUE bioscoop. Perfecte combi

Kinderpartijtjes

Rennen, sluipen en dekking zoeken

Kinderfeestje Disco jump party

Discojump party 2x in de maand op vrijdag.

Escaperoom voor kinderen

Kids escaperoom. De schatkamer van Samcity.

Cupcakes bij te boeken

De optie om cupcakes bij te boeken. Feestelijk!

Kinderfeestje Escaperoom en jump en lasergame

Altijd gezellig samen genieten van een kindermenu

Kinderfeestje Jump en shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen