Teambuildingsuitje

Teambuildingsuitje

Is het tijd voor een teambuilding sessie met de afdeling, met familie of met vrienden en vriendinnen? Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor teambuildingsuitjes.

Arrangementen
Teambuildingsuitje

teambuilding bij samcity

Zowel voor kleine als grote groepen bieden wij arrangementen. Een teamuitje, vrijgezellenfeest, familiereünie of andere speciale gelegenheid? Wij hebben het arrangement voor jullie. Voor grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw arrangement er niet tussen of wil je liever een teambuildingsuitje op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het teambuildingsuitje te organiseren. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in teambuildingsuitjes voor élke groep. Onder begeleiding van onze enthousiaste en ervaren instructeurs ga je met én tegen elkaar strijden. Al onze activiteiten zijn gericht op teambuilding. Wij maken het organiseren van het uitje zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist volgen. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd teambuildingsuitje al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod. Ook hebben we alle info over de organisatie al voor je op een rijtje gezet.

checklist teambuildingsuitjes

  • Kies uit ons ruime aanbod het teambuildingsuitje dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het teambuildingsuitje op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde teambuildingsuitje en de organisatie vooraf en op de dag zelf.

organisatie teambuildingsuitje vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het teambuildinguitje. Ook sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren een week voorafgaand aan het teambuildingsuitje terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het teambuildingsuitje perfect te laten verlopen. Bij jullie kan de voorpret gaan beginnen. Ook belangrijk voor teambuilding! Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

intekenlijsten activiteiten

Wij sturen de intekenlijsten voor de gekozen activiteiten mee met de bevestigingsmail. Wel zo handig. Zo kunnen de teams voorafgaand aan het uitje al gemaakt worden. De teamindeling kan een belangrijke rol spelen bij de teambuilding. Zo zijn de gekozen activiteiten en de teams voorafgaand aan het bezoek bekend. Bij onze groepsactiviteiten vind je alle info over de activiteiten.

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

organisatie teambuildingsuitje op de dag zelf

En dan is de dag van het teambuildingsuitje zelf aangebroken. Gezonde spanning… Elkaar uitdagen. Zat ik nou met jou in het team of strijd ik straks tegen jou? Eén ding is zeker. Bij Samcity zijn wij er klaar voor om jullie te ontvangen!

  • Wij verwelkomen elke groep op onze schermen.
  • Het programma wordt doorgenomen. De teams worden besproken. Onze instructeur(s) worden aan jullie voorgesteld.
  • Moments to remember! We starten met een groepsfoto. Deze foto krijgen jullie na afloop ingelijst mee. Leuk om op te hangen als herinnering! Ook ontvangen jullie de foto digitaal in de bedankmail na afloop van het teambuildingsuitje.

activiteiten teambuildingsuitje

Bij alle activiteiten zijn onze enthousiaste en ervaren instructeurs aanwezig. Zij begeleiden de activiteiten, zorgen dat iedereen in het juiste team zit, geven uitleg, leggen de uitslag vast en maken de winnaars bekend.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten. Er kan gekozen worden uit arrangementen inclusief 3 drankjes óf een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van fris, bier, wijn, koffie en thee.

Voor de leukste uitjes

Activiteiten, lekker eten en borrelen

Racesquare

Racen op de mooiste Formule-1 circuits.

Restaurant Samcity

Activiteiten en gezellig samen lunchen

Lasergame

De jacht is geopend in de lasergame arena.

Pubquiz & luxe lunch

Sfeervolle feestzaal voor besloten feestjes

Speel onze muziekbingo en verminder zo stress

Quizzen maar met onze Pubquiz of Quiz in de Mix

Bedrijfsuitje activiteitenmix en buffet

Onze koks maken van elk gerecht een feestje

Personeelsuitje Hoorn

Jullie tafel staat klaar in het restaurant

Meeting & Teambuilding incl. borrel

Napraten en genieten van een borrelplank

Battle-escaperoom. Twee identieke kamers

Uitje shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

In de handboeien tijdens onze Escapegame

Treasure Hunt The Game

Treasure Hunt The Game.

Ontsnap uit een virtuele escaperoom

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen