Teambuilding, vergaderen en pubquiz

Pubquiz

Is het tijd voor het jaarlijks bedrijfsuitje, een teambuilding sessie, een feestje met de afdeling, het hele bedrijf of met familie of vrienden? Kom bij Samcity de pubquiz spelen.

Arrangement
Teambuilding, vergaderen en pubquiz

pubquiz

Een ‘breinbattle’ vol uitdaging met collega’s, familie of vrienden, die je altijd al eens hebt willen verslaan. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. Het winnende team takes it all!

pubquiz breinbattle 

De pubquiz teams worden door jullie zelf samengesteld en bestaan uit 3 tot 4 personen. Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Elke pubquiz vraag moet door het team binnen 30 seconden worden beantwoord. Welk team heeft overall de meeste kennis? De pubquiz kan met 12 t/m 40 personen gespeeld worden en duurt 75 minuten.

eigen vragen pubquiz 

Het toevoegen van eigen vragen behoort tot de mogelijkheden. Verras je medespelers of tegenstanders met eigen vragen in de pubquiz. Hoe goed kent iedereen het bedrijf, de familie óf elkaar? Het is mogelijk per ronde 2 vragen aan te leveren. Dat zijn in totaal 6 vragen. Dit kunnen zowel open vragen als multiple choice vragen zijn. Vergeet niet bij deze laatste categorie ook de foute antwoorden door te geven. Verrassende vragen en antwoorden kunnen tot hilarische momenten leiden. Ook ontvangen we graag per vraag een toepasselijke afbeelding. Wel zo leuk!

arrangementen met pubquiz

We hebben de pubquiz al voor je gecombineerd met gezellig samen borrelen of lekker eten en drinken? Je kunt gebruik maken van één van onze arrangementen.

pubquiz combineren met andere activiteiten

Voor een compleet uitje is het ook mogelijk de pubquiz te combineren met één van onze andere activiteiten voor groepen. Lasergamen, één of twee heats. Onze escape activiteiten; de Battle- escaperoom of de Escapegame. Stap in de virtuele wereld van een bankoverval en speel onze VR Escapegame. Of ga de onderlinge strijd aan tijdens een workshop boogschieten in onze Shooting alley. Wil je de activiteiten combineren met onze luxe lunch, keuzemenu of buffet, kun je gebruik maken van ons activiteitenmix arrangement. Dit arrangement is geschikt voor grote groepen.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen of Samcity te bezoeken voor een rondleiding en extra info? Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar [email protected]

Voor de leukste uitjes

Activiteiten, lekker eten en borrelen

Racesquare

Racen op de mooiste Formule-1 circuits.

Restaurant Samcity

Activiteiten en gezellig samen lunchen

Lasergame

De jacht is geopend in de lasergame arena.

Pubquiz & luxe lunch

Sfeervolle feestzaal voor besloten feestjes

Speel onze muziekbingo en verminder zo stress

Quizzen maar met onze Pubquiz of Quiz in de Mix

Bedrijfsuitje activiteitenmix en buffet

Onze koks maken van elk gerecht een feestje

Personeelsuitje Hoorn

Jullie tafel staat klaar in het restaurant

Meeting & Teambuilding incl. borrel

Napraten en genieten van een borrelplank

Battle-escaperoom. Twee identieke kamers

Uitje shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

In de handboeien tijdens onze Escapegame

Treasure Hunt The Game

Treasure Hunt The Game.

Ontsnap uit een virtuele escaperoom

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen