Personeelsuitje Hoorn

Personeelsuitjes Hoorn

Is het tijd voor het jaarlijks personeelsuitje, een teambuilding sessie, een feestje met de afdeling of met het hele bedrijf?

Arrangementen
Personeelsuitje Hoorn

personeelsuitjes Hoorn

Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant is Samcity dé specialist voor personeelsuitjes in Hoorn. Zowel voor kleine als grote groepen, desgewenst inclusief het hele gezin, bieden wij arrangementen. Voor hele grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw arrangement er niet tussen of wil je liever een programma op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het uitje te organiseren. Altijd een hele klus. Het moet iets zijn dat iedereen leuk vindt. Geschikt voor alle leeftijden. Alles op één locatie. En tja, wat doen we als het regent… Dus het liefst op een indoorlocatie in Hoorn. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in personeelsuitjes voor élke groep. Wij maken het organiseren van het personeelsuitje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist personeelsuitjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd personeelsuitje in Hoorn al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod personeelsuitjes. Ook hebben we alle info over de organisatie van het personeelsuitje al voor je op een rijtje gezet.

checklist personeelsuitjes hoorn

  • Kies uit ons ruime aanbod het personeelsuitje dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het personeelsuitje op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde indoor personeelsuitje en de organisatie vooraf en op de dag zelf.
  • Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar [email protected]

organisatie personeelsuitje vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het personeelsuitje. Ook sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren een week voorafgaand aan het personeelsuitje terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het personeelsuitje perfect te laten verlopen. Bij jullie kan de voorpret gaan beginnen. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

activiteiten mix

Is de groep te groot voor één gekozen activiteit? Maak dan gebruik van ons Activiteitenmix arrangementen. Ons activiteitenmix arrangement is geschikt voor grote groepen t/m 125 personen. Rekening houdend met het aantal personen, kies je uit ons aanbod de activiteiten die jullie willen doen. Deze activiteiten kun je eenvoudig doorgeven via het reserveringsformulier. Je kunt kiezen uit één of twee activiteiten per persoon.

intekenlijsten activiteiten

Wij sturen de intekenlijsten voor de gekozen activiteiten mee met de bevestigingsmail. Wel zo handig. Zo kunnen de teams voorafgaand aan het uitje al gemaakt worden. Heb je gekozen voor een Activiteiten Mix arrangement en mogen de deelnemers zichzelf nog inschrijven voor de gekozen activiteit(en)? Dan ontvang je de intekenlijsten voor deze activiteiten. Zo zijn de gekozen activiteiten en de teams voorafgaand aan het bezoek bekend. Op onze pagina groepsactiviteiten vind je alle info over de activiteiten.

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

organisatie personeelsuitje op de dag zelf

En dan is de dag van het personeelsuitje zelf aangebroken. Gezonde spanning… Iedereen heeft er zin in. Elkaar uitdagen. Zat ik nou met jou in het team of strijd ik straks tegen jou? Eén ding is zeker. Bij Samcity zijn wij er klaar voor om jullie te ontvangen!

  • Wij verwelkomen elke groep op onze schermen.
  • Onze host ontvangt jullie bij onze entreebalie. Als de groep compleet is, gaan we naar de ontvangstruimte.
  • Het programma wordt doorgenomen. De teams worden besproken. Bij een grote groep met meerdere activiteiten vermelden we het programma en het teams op het scherm in de ontvangstruimte. Onze instructeur(s) worden aan jullie voorgesteld.
  • Moments to remember! We maken een groepsfoto. Deze foto krijgen jullie na afloop ingelijst mee. Leuk om op te hangen als herinnering! Ook ontvangen jullie de foto digitaal in de bedankmail na afloop van het indoor personeelsuitje. Altijd handig als jullie via social media of google review anderen laten weten over jullie te gekke uitje bij Samcity!

activiteiten personeelsuitje in hoorn

Bij alle activiteiten zijn onze enthousiaste en ervaren instructeurs aanwezig. Zij begeleiden de activiteiten, zorgen dat iedereen in het juiste team zit, geven uitleg, leggen de uitslag vast en maken eventueel de winnaars bekend.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. Jullie blijven op onze locatie in Hoorn. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten.

Voor de leukste uitjes

Activiteiten, lekker eten en borrelen

Racesquare

Racen op de mooiste Formule-1 circuits.

Restaurant Samcity

Activiteiten en gezellig samen lunchen

Lasergame

De jacht is geopend in de lasergame arena.

Pubquiz & luxe lunch

Sfeervolle feestzaal voor besloten feestjes

Speel onze muziekbingo en verminder zo stress

Quizzen maar met onze Pubquiz of Quiz in de Mix

Bedrijfsuitje activiteitenmix en buffet

Onze koks maken van elk gerecht een feestje

Personeelsuitje Hoorn

Jullie tafel staat klaar in het restaurant

Meeting & Teambuilding incl. borrel

Napraten en genieten van een borrelplank

Battle-escaperoom. Twee identieke kamers

Uitje shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

In de handboeien tijdens onze Escapegame

Treasure Hunt The Game

Treasure Hunt The Game.

Ontsnap uit een virtuele escaperoom

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen