Teambuilding, vergaderen en pubquiz

Leukste Pubquiz Amsterdam

Is het tijd voor het jaarlijks uitje, een teambuilding sessie, een feestje met de afdeling, vrienden of familie of met het hele bedrijf? Kom bij Samcity in Hoorn de leukste pubquiz spelen.

Arrangement
Teambuilding, vergaderen en pubquiz

leukste pubquiz amsterdam

Hoorn ligt op slechts 20 minuten van Amsterdam. Er is volop parkeergelegenheid. Ga een ‘breinbattle’ vol uitdaging aan met collega’s, vrienden of familie, die je altijd al eens hebt willen verslaan. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. Het winnende team takes it all!

leukste pubquiz amsterdam: breinbattle 

De pubquiz teams worden door jullie zelf samengesteld en bestaan uit 3 tot 4 personen. Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Elke pubquiz vraag moet door het team binnen 30 seconden worden beantwoord. Welk team heeft overall de meeste kennis? De pubquiz kan met 12 t/m 40 personen gespeeld worden en duurt 75 minuten. Er zijn drie rondes:

  • Film en televisie
  • Sport en reclame
  • Muziek en algemene vragen

eigen vragen pubquiz toevoegen

Het toevoegen van eigen vragen behoort tot de mogelijkheden. Verras je medespelers en tegenstanders met eigen vragen in de pubquiz. Hoe goed kent iedereen de organisatie of elkaar? Het is mogelijk per ronde 2 vragen aan te leveren. Dat zijn in totaal 6 vragen. Dit kunnen zowel open vragen als multiple choice vragen zijn. Vergeet niet bij deze laatste categorie ook de foute antwoorden door te geven. Verrassende vragen en antwoorden kunnen tot hilarische momenten leiden. Ook ontvangen we graag per vraag een toepasselijke afbeelding. Wel zo leuk!

arrangementen met pubquiz

Wil je de pubquiz combineren met gezellig samen borrelen of lekker eten en drinken? Maak gebruik van één van onze kant en klare arrangementen.

pubquiz combineren met andere activiteiten

Het is ook mogelijk de pubquiz te combineren met één van onze andere activiteiten voor groepen voor een compleet uitje. Eén of twee heats lasergamen, dit is zelfs mogelijk in toernooivorm. Onze escape activiteiten; de Battle- escaperoom of de Escapegame. Speel onze VR Escapegame en stap in de virtuele wereld van een bankoverval. Of ga de onderlinge strijd aan tijdens een workshop Boogschieten in onze Shooting alley. Wil je de activiteiten combineren met onze luxe lunch, buffet of keuzemenu, kun je gebruik maken van onze Activiteitenmix arrangementen. Deze arrangementen zijn geschikt voor grote groepen.

Voor de leukste uitjes

Activiteiten, lekker eten en borrelen

Racesquare

Racen op de mooiste Formule-1 circuits.

Restaurant Samcity

Activiteiten en gezellig samen lunchen

Lasergame

De jacht is geopend in de lasergame arena.

Pubquiz & luxe lunch

Sfeervolle feestzaal voor besloten feestjes

Speel onze muziekbingo en verminder zo stress

Quizzen maar met onze Pubquiz of Quiz in de Mix

Bedrijfsuitje activiteitenmix en buffet

Onze koks maken van elk gerecht een feestje

Personeelsuitje Hoorn

Jullie tafel staat klaar in het restaurant

Meeting & Teambuilding incl. borrel

Napraten en genieten van een borrelplank

Battle-escaperoom. Twee identieke kamers

Uitje shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

In de handboeien tijdens onze Escapegame

Treasure Hunt The Game

Treasure Hunt The Game.

Ontsnap uit een virtuele escaperoom

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen