Jumplessen

Jumplessen

Als jij lef, enthousiasme én doorzettingsvermogen meebrengt, brengen onze instructeurs jou naar the next level. Hoe beter je wordt, hoe meer plezier je aan sport beleeft. Individueel sporten in groepsverband maakt onze jumplessen geschikt voor élk kind.

Vraag een proefles aan
Jumplessen

les in het trampolinepark

Elke les start met een warming-up in spelvorm. Na de warming-up ga je op eigen niveau de tricks oefenen. De instructeurs begeleiden en geven instructie. In je jumptricks paspoort worden je vorderingen bijgehouden. In het paspoort staan alle tricks per niveau uitgewerkt. Er zijn zes levels, elk met een eigen kleur. Iedereen wordt uitgedaagd om op eigen niveau tricks te leren en te oefenen.

lespakket jumplessen

Een lespakket bestaat uit een persoonsgebonden leskaart, jumptricks T-shirt en jumptricks paspoort. Op de leskaart kun je 12 jumplessen volgen. De kaart is vanaf aanschaf 15 lesweken geldig en voorzien van een einddatum. Schoolvakanties en feestdagen zijn niet bij de 15 lesweken inbegrepen. Als de einddatum verlopen is, moet een nieuwe leskaart worden aangeschaft.

DIPLOMA JUMPEN

Twee keer per jaar vindt het diploma jumpen plaats. Je mag hieraan meedoen als je alle tricks van jouw level kunt landen. Het diploma jumpen vindt plaats tijdens de jumples en wordt afgesloten met een diploma uitreiking. Het behaalde niveau wordt afgestempeld in je paspoort. Je ontvangt de patch van het behaalde niveau. De patch mag op je T-shirt worden aangebracht.

proefles

Wil je eerst kijken of jumptricks iets is voor jou? Meld je aan voor een gratis proefles. Tijdens de proefles wordt jouw instroomniveau bepaald. Ben je enthousiast en wil je de lessen volgen, kun je na afloop van de proefles het lespakket aanschaffen. Het lesuur van je proefles wordt je vaste lesuur.

The next level

Plezier voor elk kind

Jumplessen

Trainen op eigen niveau

BigAirbags

Oefen je tricks op safe in de BigAirBags

Jumplessen

Individueel trainen in groepsverband

High performance trampolines

High performance trampolines

Jumplessen

Starten met de warming up

Jumplessen

Onder constante begeleiding van de instructeurs

Tumbling lane

1200 m2 trampolinepark

Jumplessen

Jumptricks T-shirt en paspoort

Proefles Jumptricks

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je dag

Dagen:*

Je gegevens

Huisregels*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen