Samcity Fun Games

Kom in de schoolvakanties naar de Samcity Fun Games en beleef een supergave, actieve dag vol uitdaging! Geweldig voor kids. Ideaal voor werkende ouders.

Boek online
  • Datum02-05-2024
  • Prijs€ 47,50 p/p
Fun Games

actief tijdens schoolvakanties

Vind je het leuk om de hele dag lekker actief bezig te zijn? Dan zijn de Fun Games in de schoolvakanties echt jouw ding! Kom je alleen? Dat is geen probleem. Samen met de instructeur ben je de hele actief in groepsverband.

activiteiten fun games

It’s all in the game! Je bezoekt het trampolinepark. Ook ga je lasergamen in onze 500 m2 arena en boogschieten in de shooting alley. Daarnaast speel je in teams de superleuke quiz Minute to Win it. Het wordt een geweldige dag vol actie!

begeleiding

Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van onze instructeurs. Het programma is inclusief een lunch (frites en snacks) en slush puppy. Limo gedurende de hele dag is inbegrepen. Onze Fun Games begeleider is de hele dag aanwezig en begeleidt de groep naar en bij de activiteiten en tijdens de (lunch) pauzes.

kleding

Trek sportieve, luchtige kleding en sportschoenen aan. Vaste schoenen zijn verplicht in de lasergame arena. Vergeet je antislipsokken niet. Deze zijn verplicht in het trampolinepark. Heb je geen antislipsokken? Deze zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00.

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen