Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Is het tijd voor het jaarlijks bedrijfsuitje, een teambuilding sessie, een feestje met de afdeling of met het hele bedrijf?

Arrangementen
Bedrijfsuitje

ALLE COMBI’S MOGELIJK

Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestzaal en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor bedrijfsuitjes, waar nog lang over nagepraat wordt. Voor kleine en grote groepen bieden wij arrangementen. Ook Samcity Exclusief behoort tot de mogelijkheden.

TOTAAL ONTZORGEN 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het bedrijfsuitje te organiseren. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in bedrijfsuitjes voor élke groep. Wij maken het organiseren van het bedrijfsuitje dan ook zo makkelijk mogelijk. Zo hebben wij alle mogelijkheden al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen. Ook hebben we alle info over de organisatie van het bedrijfsuitje al voor je op een rijtje gezet. Zo zorgen we ervoor dat je op de dag zelf geheel ontzorgd wordt.

CHECKLIST BEDRIJFSUITJES

  • Kies uit ons ruime aanbod arrangementen het uitje dat bij jullie past.
  • Boek het uitje direct, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan.
  • Na het direct boeken, ontvang je de bevestiging per mail.
  • Na de offerte aanvraag of invullen van het contactformulier nemen wij z.s.m. contact op om de invulling van het programma te bepreken.

ACTIVITEITEN MIX

Is de groep te groot voor één activiteit? Maak dan gebruik van ons Activiteitenmix arrangement. Uitje Activiteitenmix is geschikt voor grote groepen t/m 125 personen. Rekening houdend met het aantal personen, kies je uit ons aanbod de activiteiten die jullie willen doen. Je kunt kiezen uit één of twee activiteiten per persoon.

INTEKENLIJSTEN ACTIVITEITEN

Wij sturen de intekenlijsten voor de gekozen activiteiten vooraf toe. Wel zo handig. Zo kunnen de teams al gemaakt worden en hoeft er op de dag zelf niets meer geregeld te worden. Bij onze groepsactiviteiten vind je alle info over de activiteiten.

KEUZEMENU FORMULIER

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het invulformulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN

Samcity bevindt zich pal naast de A7 in Hoorn NH. Dit maakt Samcity eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

Voor de leukste uitjes

Activiteiten, lekker eten en borrelen

Racesquare

Racen op de mooiste Formule-1 circuits.

Restaurant Samcity

Activiteiten en gezellig samen lunchen

Lasergame

De jacht is geopend in de lasergame arena.

Pubquiz & luxe lunch

Sfeervolle feestzaal voor besloten feestjes

Speel onze muziekbingo en verminder zo stress

Quizzen maar met onze Pubquiz of Quiz in de Mix

Bedrijfsuitje activiteitenmix en buffet

Onze koks maken van elk gerecht een feestje

Personeelsuitje Hoorn

Jullie tafel staat klaar in het restaurant

Meeting & Teambuilding incl. borrel

Napraten en genieten van een borrelplank

Battle-escaperoom. Twee identieke kamers

Uitje shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

In de handboeien tijdens onze Escapegame

Treasure Hunt The Game

Treasure Hunt The Game.

Ontsnap uit een virtuele escaperoom

Met 27 collega's een supergezellige avond gehad. Heerlijk gegeten, uitgebreid keuzemenu, zeer goede bediening. Daarna de VR Escapegame gespeeld. We werden ook hierbij super begeleid en het was een erg leuk spel. Dikke aanrader

We hebben een superochtend bij Samcity gehad voor onze werknemers en hun gezin. We komen volgend jaar graag weer terug.

Samen met je collega’s de strijd aangaan met andere collega’s; wat was dit ontzettend leuk! Doordat er 2 dezelfde escaperooms zijn (die je dus tegelijkertijd doet) komt er een extra dimensie bij. Je wilt niet alleen ontsnappen maar óók eerder dan het andere team! De opdrachten om te ontsnappen zijn heel divers waardoor elke speler zijn sterke kant kan laten zien. Kortom een geweldig teamuitje!

Het bedrijfsuitje battle escaperoom, lasergame en keuzemenu was helemaal geweldig. Absolute aanrader!

Wat een geslaagd uitje bij Samcity! Escapegame, lasergamen en heerlijk eten in het gezellige restaurant. Het was top!

Heel leuk bedrijfsuitje gehad. Wij deden de escaperoom. Ontzettend leuk! En niet te vergeten heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Super geschikt als teambuilding locatie, de escape room battle daagt je uit het beste uit je team te halen.

We hebben met het team van Het Wapen een bezoek gebracht aan Samcity. Wat was het tof! VR-gaming, mega spannend om een virtuele bankoverval mee te maken. We hebben lekker gegeten en uiteraard geborreld. Ter afsluiting een muziekbingo met sing-along en lekkere shotjes.

Geslaagd personeelsuitje met ons team! Gevraagd of er een vorm van trampoline trefbal mogelijk was. Dat stond niet bij de arrangementen, maar kon wel geregeld worden! Aansluitend een lekkere lunch, lasergamen en lekkere hapjes. Goed verzorgd, vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar!

Previous Next

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen