Bedrijfsfeest Westfriesland

Bedrijfsfeest Westfriesland

Is het tijd voor het jaarlijks bedrijfsfeest, een teambuilding sessie, een feestje met de afdeling of met het hele bedrijf?

Arrangementen
Bedrijfsfeest Westfriesland

bedrijfsfeest westfriesland

Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant heeft Samcity in Westfriesland alles onder één dak voor een bedrijfsfeest, waar nog lang over nagepraat wordt. Zowel voor kleine als grote groepen, zelfs inclusief het hele gezin, bieden wij arrangementen. Voor grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw arrangement er niet tussen of wil je liever een bedrijfsfeest op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het bedrijfsfeest te organiseren. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in bedrijfsfeesten voor élke groep. Wij maken het organiseren van het bedrijfsfeest dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist bedrijfsuitjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsfeest al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod bedrijfsfeestjes. Ook hebben we alle info over de organisatie van het bedrijfsfeest al voor je op een rijtje gezet.

checklist bedrijfsfeest westfriesland

  • Kies uit ons ruime aanbod arrangementen het bedrijfsuitje dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het bedrijfsfeest op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde bedrijfsuitje en de organisatie vooraf en op de dag zelf.

organisatie bedrijfsfeest westfriesland vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het bedrijfsfeest. Ook sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren een week voorafgaand aan het bedrijfsuitje terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het bedrijfsuitje perfect te laten verlopen. Bij jullie kan de voorpret gaan beginnen. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

activiteiten mix

Is de groep te groot voor één gekozen activiteit? Maak dan gebruik van ons Activiteitenmix arrangement. Ons Activiteitenmix arrangement is geschikt voor grote groepen t/m 125 personen. Rekening houdend met het aantal personen, kies je uit ons aanbod de activiteiten die jullie willen doen. Deze activiteiten kun je eenvoudig doorgeven via het reserveringsformulier. Je kunt kiezen uit één of twee activiteiten per persoon.

intekenlijsten activiteiten

Wij sturen de intekenlijsten voor de gekozen activiteiten mee met de bevestigingsmail. Wel zo handig. Zo kunnen de teams voorafgaand aan het uitje al gemaakt worden. Heb je gekozen voor een Activiteitenmix arrangement en mogen de deelnemers zichzelf nog inschrijven voor de gekozen activiteit(en)? Dan ontvang je de intekenlijsten voor deze activiteiten. Zo zijn de gekozen activiteiten en de teams voorafgaand aan het bezoek bekend. Bij onze groepsactiviteiten vind je alle info over de activiteiten.

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

organisatie bedrijfsfeest westfriesland op de dag zelf

En dan is de dag van het bedrijfsfeest zelf aangebroken. Gezonde spanning… Iedereen heeft er zin in. Elkaar uitdagen. Zat ik nou met jou in het team of strijd ik straks tegen jou? Eén ding is zeker. Bij Samcity zijn wij er klaar voor om jullie te ontvangen!

  • Wij verwelkomen elke groep op onze schermen.
  • Het programma wordt doorgenomen. De teams worden besproken. Bij een grote groep met meerdere activiteiten vermelden we het programma en het teams op het scherm in de ontvangstruimte. Onze instructeur(s) worden aan jullie voorgesteld.
  • Moments to remember! We maken een groepsfoto. Deze foto krijgen jullie na afloop ingelijst mee. Leuk om op te hangen als herinnering! Ook ontvangen jullie de foto digitaal in de bedankmail na afloop van het bedrijfsfeest. Altijd handig als jullie via social media of Google-review anderen laten weten over jullie te gekke uitje bij Samcity!

activiteiten bedrijfsfeest westfriesland

Bij alle activiteiten zijn onze enthousiaste en ervaren instructeurs aanwezig. Zij begeleiden de activiteiten, zorgen dat iedereen in het juiste team zit, geven uitleg, leggen de uitslag vast en maken eventueel de winnaars bekend.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten. Er kan worden gekozen uit arrangementen inclusief 3 drankjes óf een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van fris, bier, wijn en koffie of thee.

Bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7 in Hoorn West Friesland. Dit maakt Samcity eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

Voor de leukste uitjes

Activiteiten, lekker eten en borrelen

Racesquare

Racen op de mooiste Formule-1 circuits.

Restaurant Samcity

Activiteiten en gezellig samen lunchen

Lasergame

De jacht is geopend in de lasergame arena.

Pubquiz & luxe lunch

Sfeervolle feestzaal voor besloten feestjes

Speel onze muziekbingo en verminder zo stress

Quizzen maar met onze Pubquiz of Quiz in de Mix

Bedrijfsuitje activiteitenmix en buffet

Onze koks maken van elk gerecht een feestje

Personeelsuitje Hoorn

Jullie tafel staat klaar in het restaurant

Meeting & Teambuilding incl. borrel

Napraten en genieten van een borrelplank

Battle-escaperoom. Twee identieke kamers

Uitje shooting alley

Boogschieten in de shooting alley

In de handboeien tijdens onze Escapegame

Treasure Hunt The Game

Treasure Hunt The Game.

Ontsnap uit een virtuele escaperoom

We hebben een superochtend bij Samcity gehad voor onze werknemers en hun gezin. We komen volgend jaar graag weer terug.

Samen met je collega’s de strijd aangaan met andere collega’s; wat was dit ontzettend leuk! Doordat er 2 dezelfde escaperooms zijn (die je dus tegelijkertijd doet) komt er een extra dimensie bij. Je wilt niet alleen ontsnappen maar óók eerder dan het andere team! De opdrachten om te ontsnappen zijn heel divers waardoor elke speler zijn sterke kant kan laten zien. Kortom een geweldig teamuitje!

Het bedrijfsuitje battle escaperoom, lasergame en keuzemenu was helemaal geweldig. Absolute aanrader!

Wat een geslaagd uitje bij Samcity! Escapegame, lasergamen en heerlijk eten in het gezellige restaurant. Het was top!

Heel leuk bedrijfsuitje gehad. Wij deden de escaperoom. Ontzettend leuk! En niet te vergeten heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Super geschikt als teambuilding locatie, de escape room battle daagt je uit het beste uit je team te halen.

Previous Next

WAAR WIL JE LOSSE TICKETS
VOOR BESTELLEN?

Kom je met een groep? Dan hebben we leuke arrangementen voor je samengesteld.

Arrangementen