Speel onze muziekbingo en verminder zo stress

Volop strijd en veel gezelligheid

Houd je ervan jezelf uit te dagen en in teams de strijd aan te gaan. Speel dan één van onze quizzen. Kom battelen tijdens onze uitdagende pubquiz of speel onze gevarieerde quiz in de mix. Ga op zoek naar jullie 'Mega Collega' tijdens de mega collega spelshow. Onder leiding van onze quizmasters wordt gestreden voor de felbegeerde winst. Tijdens de quizzen is er volop onderlinge strijd, maar vooral veel gezelligheid.

Arrangementen
Speel onze muziekbingo en verminder zo stress
  • Test je kennis
  • Strijd en gezelligheid
  • The winner takes it all

Pubquiz

Beeld, geluidsfragmenten en vragen

Welk team heeft de meeste kennis? Elke vraag moet binnen 30 seconden beantwoord worden. De quiz bestaat uit drie rondes; film en televisie, sport en reclame, muziek en algemeen. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. The winner takes it all!

Quiz in de Mix

Quiz vol onderlinge strijd en vooral veel gezelligheid

Quiz in de Mix is een combi van de alleskunner, ik hou van Holland, een muziekquiz, een escaperoom experience en een pubquiz. Raad het geluid of de stem van de bekende Nederlander, afgewisseld met muziekvragen, denkvragen en actieve opdrachten. Voor ieder wat wils! Onder leiding van de quizmaster wordt er in teams tegen elkaar gestreden voor de felbegeerde eerste plek.

De Mega Collega Spelshow

Welke speler verdient de titel Mega Collega?

De Mega Collega Spelshow is een unieke ervaring. Tijdens de spelshow worden de collegiale banden versterkt. Er wordt in teams gespeeld. Elk team wordt uitgedaagd op het gebied van muziek, cryptische raadsels, entertainment en praktische uitdagingen. Alle leden van het winnende team krijgen de kans zich te bewijzen in de grote finale. Dit spannende eindspel bepaalt wie de Mega Collega trofee in ontvangst neemt.

Veiligheid en gedrag

Zo houden we het netjes en veilig

Voor een bezoek aan Samcity hebben wij huisregels opgesteld, zo houden we het netjes en veilig. Lees verder

Veelgestelde vragen

Ontdek het antwoord op veelgestelde vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen, vereenvoudig informatie en krijg heldere inzichten in onze handige FAQ-sectie. Veelgestelde vragen

Maak een keuze